Редактор: e-mail: кадър: Фейсбук/Кой ще изпълнява следващия бюджет? Ще го изпълняваме пак

...
Редактор: e-mail: кадър: Фейсбук/Кой ще изпълнява следващия бюджет? Ще го изпълняваме пак
Коментари Харесай

Борисов: Кой ще изпълнява следващия бюджет? Ще го изпълняваме пак ние, с парите, които сме си осигурили ние!

Редактор: 

e-mail: 

кадър: Фейсбук/

„ Кой ще извършва идващия бюджет? Ще го изпълняваме отново ние, с парите, които сме си обезпечили ние! “, това сподели в министър-председателят Бойко Борисов във видеовръзка с министри от кабинета, която разгласява във Facebook.

От думите на Борисов излиза наяве, че са правени разнообразни планове за идващия бюджет. „ При вид първи – ние сме идващото държавно управление, продължаваме да изпълняваме всички тези ограничения, до момента в който има пандемия. По 50 лв. на пенсионери, всички, които са първа линия... Ние не вършим предизборни бюджети, това е следизборен бюджет – да може да има хора, които да продължат да живеят и работят в България “, споделя министър-председателят.

Той обаче не разкрива какви са другите разновидности на бюджета, по-точно, в случай че ГЕРБ не завоюват изборите.

„ Съвестта ми е чиста, на три съвета в Брюксел съм се молил като малко дете, в това число и пред медиите, да се подготвим за днешния ден, за декември – все едно глас в пустиня. И в този момент като виждам какво става във Франция, в Белгия – стопанската система отпътува. Тези 750 милиарда, за които още не сме почнали процедура за Фонда за подкрепяне, към този момент са стотинки “, споделя още Борисов във връзка с обстановката в Европейски Съюз.

Премиерът не пропусна да нападна опозицията и по-точно Българска социалистическа партия, като отново даде поредност от образци за „ тежкото завещание “ при започване на ръководството на ГЕРБ и съобщи, че социалистите нямат морално право да го укоряват.

„ Кой ще е министър председател, кой ще ръководи – знае Господ и българският народ! “, съобщи Борисов.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР